ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ


Η έκθεση School & Office θεσμοθετήθηκε το 2012 από τον Σύνδεσμο Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου και κάθε χρόνο γνωρίζει τεράστια απήχηση. Η έκθεση αποτελεί ένα εξαιρετικό μέσω προβολής προϊόντων και υπηρεσιών για το σύνολο των επαγγελματιών του κλάδου, με συνέπεια να την εμπιστεύονται κάθε χρόνο οι μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς.

Οι σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου οι οποίες επιθυμούν να βρίσκονται στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων, δίνουν το παρών στη μοναδική αυτή κλαδική έκθεση, η συμμετοχή στην οποία προσφέρει στους εκθέτες την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν Β2Β συναντήσεις, να αναπτύξουν παραγωγικές συνέργειες και να διευρύνουν τον κύκλο των επαφών τους.

Η School & Office 2024, ενόψει του εορτασμού 10 χρόνων διοργάνωσης, γυρίζει σελίδα και έρχεται πλήρως ανανεωμένη φιλοξενώντας πληθώρα εκθετών από το σύνολο των τομέων που άπτονται της θεματικής της.

Στο πλαίσιο της School & Office 2024 που θα φιλοξενήσει πληθώρα εκθετών από τον κλάδο των ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου, παραγωγής, εμπορίας, εξαγωγής και εισαγωγής χαρτοσχολικών ειδών, γραφικής ύλης, αξεσουάρ, αναλώσιμων γραφείου, ειδών δώρου, παιχνιδιών αλλά και εκδοτικές εταιρίες, τόσο οι επισκέπτες, όσο και οι συμμετέχοντες εκθέτες, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις παράλληλες θεματικές δράσεις της έκθεσης που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα πάντα τις σύγχρονες απαιτήσεις του κλάδου. Παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και θεματικά εργαστήρια, αποτελούν μέρος των δράσεων που θα συνοδεύσουν τη μεγάλη έκθεση του κλάδου από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά και να ενημερωθούν για νέα προϊόντα και υπηρεσίες:

Τη διοργάνωση και παραγωγή της School & Office 2024, έχει αναλάβει η εταιρεία Be Best, η οποία διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του σχεδιασμού και ανάπτυξης εκθέσεων ενώ διαθέτει στο ενεργητικό της τη διοργάνωση ορισμένων από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες εκθέσεις σε εθνικό επίπεδο.

Η School & Office 2024 τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου.

Η διοργανώτρια εταιρεία Be Best και ο Σύνδεσμος Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου σας προσκαλούν να παρευρεθείτε σε αυτό το μοναδικό για τον κλάδο των ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου εκθεσιακό γεγονός.

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου

10.00-20.00

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

10.00-20.00

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

10.00-19.00